Tenzij anders vermeld zijn alle vermelde prijzen inclusief 21% BTW.

Bekledings materialen

Leren Stoelen zijn bij ons het meest in trek. Echt leder is en blijft het meest complete bekledingsmateriaal voor uw huismeubilair. Het is een natuurproduct, comfortabel, duurzaam en praktisch, niet geheel onbelangrijk voor eetkamerstoelen. Zowel onze kwaliteit Bovine als het PU-leder voldoet aan de eisen die wereldwijd gesteld wordt aan meubelleder. Bovine leder is nerfleder wat gecorrigeerd en geprent is. Hierdoor heeft het leer een regelmatig nerfbeeld. PU-leder of ook wel bycast genoemd is splitleder afgewerkt met een zeer sterke dunne polyurethaan coating.

Schapenleder is een exclusief leder. Het wordt op een ambachtelijke manier geproduceerd, gekleurd en verwerkt. Natuurlijke kenmerken blijven zichtbaar en zijn geoorloofd. Het is te leveren in ca. 3 kleuren. Het vergt regelmatig onderhoud.

Stof is tegenwoordig te verkrijgen in zeer praktische kwaliteiten. De uni stoffen worden erg goed verkocht. Met name de alcantara stoffen. Deze zijn goed schoon te maken en hebben een trendy uitstraling.

Kunstleder, Leatherlook is zeer geschikt voor de klant die de uitstraling van leder willen maar iets minder willen betalen. Tegenwoordig sterk en duurzaam.

Pu-Leahterlook en Bycast-Leahterlook heeft dezelfde uitstraling als Pull-up leder, ook wel bycast genoemd, maar hier is de polyurethaan coating op een textiel drager gezet. Het is zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam en voordelig.

Fauteuil, stoel, eetkamerstoel, eetkamerfauteuil, armstoel in stof, leder, kunstleder u vindt het bij ons allemaal. Op de pagina waar uw favoriete stoel staat kunt u zien wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het bekledingsmateriaal.